FAQ / Ofte stillede spørgsmål

Her finder du de spørgsmål, vi oftest modtager fra vores kunder. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret, bedes du sende os en besked på [email protected]

Hvad er den rigtige Flipper for mig? 

Flippermaskiner adskiller sig hovedsageligt i deres konstruktion. Man skelner mellem EM-maskinerne (elektromekaniske) fra 60'erne/70'erne, EE-flippermaskinerne (Early Electronics) fra 80'erne og DMD-maskinerne (Dot Matrix) fra '91. I mellemtiden er der også kommet maskiner med LCD-skærme. Mens EM-flippermaskiner er mere anbefalelsesværdige for samlere, er det betydeligt sjovere at spille på EE-maskiner. Maskiner fra omkring 1985 og frem har ramper, musik og tale. Du kan finde ud af, hvad de enkelte betegnelser betyder under "Typer". Især de nyere flippermaskiner fra '91 og frem er stærkt kendetegnet ved deres respektive tematiske fokus. Så familier, film-, sports- eller musikfans vil alle finde den rigtige flippermaskine til dem! Gå på opdagelse i vores butik, eller kontakt os via telefon eller kontaktformularen - vi rådgiver dig gerne!

Hvor længe holder min flippermaskine?

Det korte svar er: Meget længere end du tror! Man må ikke glemme, at flippermaskiner traditionelt blev bygget til kommerciel brug, derfor er de særligt robuste og behandles bestemt bedre i privat brug. Alle vores flippermaskiner har oplevet deres egen historie gennem årene og er teknisk set i perfekt stand igen efter restaurering. Du kan finde ud af, hvad vores forskellige restaureringer indebærer i detaljer under "Betingelser".

Hvorfor købe hos en forhandler?

Især for flippernovicer uden teknisk og elektronisk knowhow er det tilrådeligt at købe maskiner fra en specialist. Vi tilbyder ikke kun flippermaskiner af upåklagelig kvalitet, der er blevet restaureret af eksperthænder med en masse passion og tid - men vi fortsætter også med at være der for vores kunder efter købet. Hvis du har spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med de problemer, der måtte opstå.

Hvis du beslutter dig for at købe en flippermaskine fra en privat sælger, skal du sørge for at tjekke maskinens tilstand! Hver flippermaskine har andre ting, som den kan være udsat for, og derfor hjælper det også, hvis en ekspertven ledsager dig, når du køber den. Du har selvfølgelig også mulighed for at få en privat købt flippermaskine repareret eller restaureret af os.

Kan jeg leje min foretrukne flipper?

Naturligvis! Alle flippermaskiner i vores sortiment kan også lejes hos os. Priserne starter ved 149 € for EM-maskiner. EE'er starter fra 199 € og DMD'er fra 239 €. Under "Lej en flippermaskine" kan du udfylde kontaktformularen med din ønskede flippermaskine, så giver vi dig et individuelt tilbud.

Kan jeg holde min fødselsdag eller en firmafest i Pinball Factory?

Ja, vi lejer flippersalen ud til sådanne arrangementer, brugen af flippermaskinerne er selvfølgelig inkluderet, og vi har plads nok. Du er velkommen til at kontakte os, så giver vi dig et tilbud.

Hvorfor varierer Pinball priserne så meget?

Det er meget vanskeligt at prissætte flippermaskiner. Selv flippermaskiner af samme model adskiller sig nogle gange meget fra hinanden. Faktorer som den tekniske og især den optiske tilstand, grundsubstansen, playbacks på spillepladen, skader på kabinettet eller på plasten, bagglassets tilstand samt maskinens popularitet har alle indflydelse på prisen. Ikke to flippermaskiner er ens, hvilket gør det umuligt at finde en ensartet pris for en maskine, og det gør det også svært at sammenligne priser.

Reparerer Pinball Factory også udstyr, der ikke er købt der?

Ja, det gør vi, men kun for elektroniske flippermaskiner fra ca. 1979 og frem! Du er velkommen til at aflevere din maskine hos os til reparation eller et generelt eftersyn. Inden for en radius af ca. 50 km fra Sörup kan vi også udføre reparationer hjemme hos dig. Send dine forespørgsler via e-mail til: [email protected]

Hvorfor tager det så lang tid fra bestilling til levering?

Alle flippermaskiner, der bestilles hos os, bliver grundigt restaureret og kontrolleret, hvilket tager meget tid. Afhængigt af antallet af enheder, der er i ordre, er en længere ventetid derfor uundgåelig. Vi arbejder dog i øjeblikket på at have særligt populære enheder klar til salg på lager, hvilket skulle reducere leveringstiden til 1-2 uger.